Oisterwijk, Moergestel en Heukelom - Nieuws en info | inOisterwijk.nl 1.899 968 MENU

Asterius presenteert een koninklijk crossoverconcert

Tijdens ‘The King’s Crossover’ laat Asterius zich horen met muziek die uiteraard een oranje tintje heeft. Het begrip crossover wordt vanzelf duidelijk in dit concert; allereerst zullen niet alleen harmonieklanken maar ook bigbandachtige sounds langzaam het orkest binnenkomen. Daarmee is de crossover nog niet compleet; voor de pauze stelt Kris van Son zich voor door samen met Asterius de nummers ‘Hallelujah’ en ‘Make You Feel my Love’ ten gehore te brengen. Na de pauze pakt de singer-songwriter groots uit met haar eigen repertoire. Met een grote band met onder andere strijkers, maar ook gitaren, brengt zij vele muzikale stromingen ten gehore. Zij speelt op 21 april het programma waarmee zij gaat afstuderen aan de rockacademie in Tilburg.

Harmonie Asterius en Kris van Son beloven met dit crossoverconcert een mooie avond te brengen voor jong en oud, die genres overschrijdt.

Kaarten à €7,50 voor The King’s Crossover zijn te bestellen via www.asterius.nl.

Foto Kris van Son 2
 
vrijdag 21 april 2017

Aanvang 20:00
Tiliander, Spoorlaan 82C
Oisterwijk