Oisterwijk, Moergestel en Heukelom - Nieuws en info | inOisterwijk.nl 1.890 959 MENU

WijnSpijs Wandeling: 8 restaurants, 8 gerechtjes, 8 wijnen

U wandelt  door Oisterwijk langs 8 restaurants. Elke restaurant serveert in stijl een wijn-spijs combinatie. Een ideale mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe restaurants of om oude bekenden te herontdekken. Bij wijnwinkel Grapedistrict krijgt u een glas bubbels.  U bepaalt zelf de route en het tempo van de wandeling. Loop alleen, met uw eigen gezelschap of sluit aan bij een ander groepje!

Kaarten kosten € 55,00 en zijn verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven (Ristorante Ballaró, Brasserie Vulders, Japans restaurant Otori, Capri Italiano, mooR Wining & Dining, Restaurant De Primeur, Grapedistrict, Maik Restaurant en SEC eten & drinken).

De strippenkaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar. Loop even binnen bij een van de restaurants of kijk op www.wijnspijs.nl voor meer informatie.

zondag 7 oktober 2012

Van 12:00 tot 17:00
Zie toelichting